Διαβάζω Let Me In: το πρωτο trailer από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Let Me In
: To αμερικανικό remake του Let the Right One In

Εκτός από τις ταινίες με βρικόλακες που απευθύνονται σε μεγάλο βαθμό κυρίως στο εφηβικό κοινό και από τις οποίες απουσιάζει πλέον ο τρόμος, υπάρχουν και εκείνες οι οι σκοτεινές που λατρεύουν χρόνια τώρα οι φανς των ταινιών τρόμου. Μια τέτοια ταινία ήταν και η ταινία Let the Right One In σουηδικής παραγωγής που βγήκε στις αίθουσες το 2008. Η ταινία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο τρόμου του Σουηδού συγγραφέα John Ajvide Lindqvist. Όσοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την ταινία νομίζω ότι εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το θέμα της και τον κλιμακωτό ψυχολογικό τρόμο που κατάφερε να μεταδώσει στο κοινό με την ατμόσφαιρά της.

Η ταινία δεν πέρασε όμως απαρατήρητη και στην Αμερική αφού κάποιοι σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να την αμερικανοποιήσουν δημιουργώντας το remake της. Όπερ και εγένετο. H αμερικάνικη εκδοχή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τίτλο Let Me In. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο σκηνοθέτης του Cloverfield Matt Reeves και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Kodi Smit-McPhee, που έπαιζε στην ταινία Ο Δρόμος (The Road).

To πρώτο official trailer της αμερικάνικης εκδοχής έχει ήδη κυκλοφορήσει. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε και τα δύο trailer, τόσο το σουηδικό όσο και το αμερικάνικο για να κρίνετε οι ίδιοι, αν δεν έχετε ήδη δει το σουηδικό, ποιο πρέπει να προτιμήσετε ή με ποια σειρά θα πρέπει να τα δείτε:





Η σουηδική παραγωγή Let The Right One In


Η αμερικανική παραγωγή Let Me In

________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive