Διαβάζω Νεο βιβλιο στο Επος του Λυκοφωτος από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and ShareΗ Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ
Μια νουβέλα της Έκλειψης

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φανατικούς αναγνώστες του Έπους του Λυκόφωτος της Αμερικανίδας συγγραφέα Stephenie Meyer, καθώς ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες η έκδοση ένος ακόμα βιβλίου. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη νουβέλα με τίτλο Η Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ (The Short Second Life of Bree Tanner) που θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Πλατύπους. Μάλιστα σας μεταφέρουμε τα λόγια της ίδιας της συγγραφέα μαζί με περισσότερες πληροφορίες για το καινούριο βιβλίο, όπως τα βρήκαμε στο δελτίο τύπου που μας έστειλε ο εκδοτικός οίκος:

«Είμαι εξίσου έκπληκτη με όλους για αυτή τη νουβέλα», δηλώνει η Stephenie Meyer. «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτή το 2005 ήταν απλά μια άσκηση που με βοηθούσε να εξετάσω την άλλη πλευρά της Έκλειψης, την οποία εκείνη την εποχή επιμελούμουν. Πίστευα ότι θα κατέληγε να είναι ένα διήγημα το οποίο θα μπορούσα να συμπεριλάβω στην ιστοσελίδα μου. Μετά όταν ξεκίνησα να δουλεύω τον Επίσημο Οδηγό του Έπους του Λυκόφωτος, σκέφτηκα ότι ο οδηγός θα ήταν το κατάλληλο μέρος για την ιστορία μου για την Μπρι. Όμως η ιστορία μεγάλωσε περισσότερο από όσο περίμενα, μέχρι που ήταν υπερβολικά μεγάλη για να χωρέσει στον οδηγό».

Η Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ είναι η συναρπαστική ιστορία της Μπρι Τάνερ, της νεογέννητης βρικόλακα που γνωρίσαμε στην Έκλειψη, και της σκοτεινής πλευράς του κόσμου στον οποίο ζει. Το βιβλίο εξιστορεί την πορεία του στρατού νεογέννητων βρικολάκων καθώς ετοιμάζονται να επιτεθούν στους Κάλεν και την Μπέλλα Σουάν, και παρακολουθεί τη συνάντησή τους μέχρι τον αξέχαστο επίλογο.

To εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης νουβέλας

Η ηρωίδα Μπρι παίζει σημαντικό ρόλο στο βιβλίο Έκλειψη, αλλά ακόμη περισσότερο στην πολυαναμενόμενη ταινία από την εταιρεία Summit Entertainment. «Η Stephenie Meyer είχε την ευγένεια να μου επιτρέψει να διαβάσω ένα χειρόγραφο της νουβέλας στο στάδιο της προπαραγωγής της ταινίας Έκλειψη», λέει ο σκηνοθέτης David Slade. «Απόλαυσα απόλυτα την ιστορία και απέκτησα μια σημαντική γνώση σε βάθος, η οποία ενέπνευσε τις επιλογές των τοποθεσιών και το σχεδιασμό των σκηνών. Νομίζω πως θα αρέσουν πολύ στους φαν οι συναρπαστικές λεπτομέρειες των φόβων, της αγάπης και των πράξεων ενός αναδυόμενου βρικόλακα».

________________________________    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive