Διαβάζω Μοναχικες Ψυχες: Οι Επιθυμιες από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


Μοναχικές Ψυχές: Οι επιθυμίες
Edward Hill


Το βιβλίο «Μοναχικές Ψυχές: Οι επιθυμίες» αποτελεί την πρώτη συγγραφική απόπειρα του Edward Hill που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό από τις εκδόσεις iWrite. Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας που όπως ενημερωθήκαμε δημιουργήθηκε με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Στο blog που είναι αφιερωμένο στη νέα αυτή συγγραφική προσπάθεια διαβάσαμε ότι το βιβλίο «ολοκληρώθηκε συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με στόχο την επιμέλεια, την οπτικοποίηση καθώς και την φωτορεαλιστική αναπαράσταση του κεντρικού χαρακτήρα με την τεχνική του 3D Computer Animation».


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Τόσες πολλές ερωτήσεις, από τόσες πολλές σκέψεις. Τόσες πολλές σκέψεις, από τόσους πολλούς φόβους. Αναρωτιέμαι… μπορεί κανείς να νικήσει τους φόβους του ή οι φόβοι του θα τον καταπιούν; Μπορεί κανείς να σώσει την ψυχή του; Αν ναι… πώς; Αυτά τα όνειρα, είναι τόσο περίεργα. Μοιάζουν με αναμνήσεις… αναμνήσεις ή μήπως με ευχές που απλά τείνουν να χαθούν και να ξεχαστούν; Όλα εξαρτώνται από τον κάτοχο τους… όμως, πώς μπορείς να το κάνεις; Πώς μπορείς να επιλέξεις ποιες είναι οι σημαντικότερες αναμνήσεις; Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες θα κουβαλάς μαζί για όλη σου την ζωή και ποιες θα αφήσεις πίσω;» 
Το τέλος της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και ο Αρένιοθ κάνει σχέδια με τους φίλους του για το πώς θα περάσουν το καλοκαίρι. Διάφορα γεγονότα θα επηρεάσουν το νεανικό μυαλό του που διαρκώς ταξιδεύει σε τόπους μαγικούς και ονειρικούς, μέσα από βιβλία φαντασίας που συνεχώς διαβάζει. Δεν γνωρίζει όμως, ότι σύντομα θα βρεθεί ο ίδιος μέσα σε μια περιπέτεια, εντελώς διαφορετική από όλες τις άλλες. 


Ένα τυχαίο περιστατικό, ένας «μάγος» ξεχασμένος σαν πέτρα στο ποτάμι του χρόνου, δύο χαμένες ψυχές, διάσπαρτες αναμνήσεις και το ανεξήγητο κενό στην ψυχή του, θα τον οδηγήσουν στο να κάνει μια επιλογή. Μια επιλογή που μόνο προβλήματα θα του φέρει και θα τον στείλει σε ένα ταξίδι, μακριά από το σπίτι και αυτούς που αγαπά. Εκεί, θα ανακαλύψει την δύναμη της ψυχής του, πέρα των σωματικών δυνατοτήτων του και την σημασία των επιλογών του. 


WHO IS WHO
Ο Edward Hill γεννήθηκε το 1980 και σπούδασε  στο Middlesex University της Μεγάλης Βρετανίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές  του πάνω στο 3D Animation and Multimedia Productions, με υποτροφία Εξαίρετης Ακαδημαϊκής Επίδοσης. Εκεί τέθηκαν τα θεμέλια για τη δημιουργία των χαρακτήρων και του βασικού κορμού της ιστορίας του. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του, Master of Arts in Design, στο ίδιο πανεπιστήμιο με θέμα Η Χρήση της Τεχνικής 3 Dimensional Computer Generated Imaginary για την Οπτικοποίηση Επιστημονικών Δεδομένων.


Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ που σχετίζονται με την επεξεργασία εικόνας και έχει συνεργαστεί με εταιρεία  παραγωγής ταινιών και ιστορικών βίντεο για την  Ιαπωνία και την Ρωσία. Τέλος, ασχολείται με την συγγραφή του δεύτερου βιβλίου του, τόσο από άποψη συγγραφής όσο και από άποψη graphic design για την όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική οπτικοποίηση των χαρακτήρων του.

INFO
Τίτλος: Μοναχικές Ψυχές: Οι επιθυμίες
Συγγραφέας: Edward Hill
Εκδ. Οίκος: iWrite
Έτος Έκδοσης: 2012
Αρ. Σελίδων: 192


________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive