Διαβάζω Διαμαρτυριες για το FlashForward από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Διαμαρτυρίες θαυμαστών του FlashForward για την ακύρωση της σειράς

Μπορεί το FlashForward να μην πήρε το εισιτήριο για δεύτερη χρονιά από το ABC λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που φαίνεται να είχε, κάποιοι θαυμαστές του όμως δεν λένε να το βάλουν κάτω. Βρήκαν, λοιπόν, έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο για να δείξουν την αντίδρασή τους, ευελπιστώντας ότι οι κινήσεις τους θα ευαισθητοποιήσουν τους υπεύθυνους.

Να, λοιπόν, τι έκαναν: σκέφτηκαν να αναπαραστήσουν τα black-outs που συνέβαιναν στη σειρά, λιποθυμώντας μπροστά από τα κτίρια του ABC αλλά και σε άλλες στρατηγικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή κρατάει και το ανθρώπινο black-out στη σειρά. Στο Burbank, κοντά στα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου ABC καμιά δωδεκαριά θαυμαστές δημιούργησαν τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση την προηγούμενη Πέμπτη όταν άρχισαν να καταρρέουν όλοι μαζί την ίδια ώρα.



Βίντεο από τη διαμαρτυρία στο Burbank

Η Sammy Knapp, η διοργανώτρια της διαμαρτυρίας στο Λος Άντζελες δήλωσε στον L.A. Examiner: "Όλοι απογοητεύτηκαμε όταν ανακοινώθηκε ότι η σειρά ακυρώνεται. Και ακόμα πιο πολύ απογοητευτήκαμε με το finale της σειράς που δεν μας έδωσε καμιά από τις απαντήσεις που περιμέναμε".

Παρόμοιες διαμαρτυρίες οργανώθηκαν στη Νέα Υόρκη, στην Ατλάντα, στο Σιάτλ, στο Τορόντο, στο Ντιτρόιτ, στο Σικάγο, στο Λονδίνο και σε πολλά άλλα μέρη. Αναμένεται μια ακόμα διαμαρτυρία στις 20 Ιουνίου.

Εκτός από αυτόν τον ευφάνταστο και περίεργο τρόπο, οι θαυμαστές επιστράτευσαν και άλλες πιο παραδοσιακές αυτή τη φορά μεθόδους: εμπνευσμένοι από άλλες παρόμοιες ενέργειες που εξασφάλισαν στις σειρές Roswell και Jericho τη συνέχειά τους, οι θαυμαστές προσπαθούν να πλημμυρίσουν τα αφεντικά του ABC με 20.000 βραχιόλια, παρόμοια με αυτό που χάρισε στον πράκτορα του FBI, Mark Benford, που τον υποδύεται ο Joseph Fiennes, η κόρη του στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν. Με τους βασικούς συντελεστές βέβαια της σειράς να έχουν από καιρό εγκαταλείψει το project, ακόμα και να συνεχιστεί η σειρά είναι πολύ αμφίβολο ότι θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Εκτός βέβαια και αν αποφασίσουν πραγματικά να τη στηρίξουν...

________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive