Διαβάζω Εκτος FlashForward και ο Goyer από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Εγκαταλείπει το FlashForward και ο David Goyer


Φαίνεται να συνεχίζονται τα προβλήματα για την σειρα FlashForward του ABC, γεγονός που κάνει το μέλλον της να φαντάζει αβέβαιο. Αρχικά η σειρά καθυστέρησε να συνεχιστεί μετά την προγραμματισμένη διακοπή της τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο. Στη συνέχεια, μάθαμε ότι τη σειρά εγκατέλειψε ο Mark Guggenheim που ήταν ο κύριος υπεύθυνος για αυτή ενώ πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι θα φύγει και ο έτερος υπεύθυνος για τη σειρά, ο David Goyer. Η σειρά που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης να μην έπεισε πολύ τους τηλεθεατές παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δημιουργών της φαίνεται να περνάει δύσκολες ώρες.

Ο David Goyer είπε ότι οι πολλές υποχρεώσεις του αυτό τον καιρό δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί στη σειρά όπως θα έπρεπε γι' αυτό και αναγκάζεται να την εγκαταλείψει. Εκείνο όμως που είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον είναι οι άλλες υποχρεώσεις που έχει ο David Goyer. Πιο συγκεκριμένα, ο Goyer ετοιμάζει μαζί με τον Jonah Nolan (αδερφός του γνωστού σκηνοθέτη) το σενάριο της τρίτης συνέχειας του Σκοτεινού Ιππότη, γεγονός που μαρτυράει ότι κάτα πάσα περίπτωση σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι και πάλι ο Christopher Nolan.

Ποια θα είναι όμως η συνέχεια του FlashForward; Το show θα επιστρέψει στις αμερικανικές οθόνες στις 18 Μαρτίου και αναμένεται να δούμε ακόμα πέντε επεισόδια από τον πρώτο κύκλο. Όσο για τη συνέχεια κανένας δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχιστεί η σειρά και για δεύτερη χρονιά. Η αλήθεια είναι όμως πως κάτω από αυτές τις συνθήκες το μέλλον της δεν προδιαγράφεται ιδιαίτερα φωτεινό...


________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive