Διαβάζω Batman: Το Φονικο Αστειο από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Batman: The Killing Joke (Το Φονικό Αστείο)
Alan Moore, Brian Bolland

"Μια άσχημη μέρα... σύμφωνα με τη ζωντανή μηχανή χάους και καταστροφής που γνωρίζουμε ως Τζόκερ, αυτό είναι το μόνο πράγμα που χωρίζει τη λογική από την παραφροσύνη. Όταν δραπετεύει και πάλι από το Άσυλο Άρκαμ, ο ψυχωτικός εγκληματίας αναλαμβάνει να αποδείξει τη φρικτή αλήθεια των λόγων του με την αθέλητη βοήθεια του αστυνομικού διευθυντή του Γκόθαμ Σίτυ Τζιμ Γκόρντον και της πανέμορφης κόρης του Μπάρμπαρα.
Ο Batman θα πρέπει να επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποτρέψει τα σχέδια του εχθρού του. Καθώς τα τραγικά γεγονότα που μεταμόρφωσαν έναν απλό άνθρωπο σε στυγερό εγκληματία έρχονται στο φως, τα όρια μεταξύ της ευγενούς αποστολής του Σκοτεινού Ιππότη και της φρικιαστικής ψύχωσης του Τζόκερ γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα..."

Το κλασικό graphic novel Batman: The Killing Joke που δημιουργήθηκε από τον Alan Moore και τον Brian Bolland κυκλοφορεί εκ νέου χρωματισμένο από τον εικονογράφο της πρώτης έκδοσης, Brian Bolland και έρχεται και πάλι στα χέρια μας μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Anubis. Πραγματικά πρόκειται για μια έκδοση που δεν πρέπει να λείψει από τα σπίτια και τις βιβλιοθήκες κανενός λάτρη των ιστοριών του Σκοτεινου Ιππότη αλλά και της τέχνης των comics γενικότερα.

Info:

Τίτλος: Batman: Τhe Killing Joke (Το Φονικό Αστείο)
Σενάριο: Allan Moore
Σχέδιο & χρώμα: Brian Bolland
Εκδ. Οίκος: Anubis
Έτος Έκδοσης: 2008

________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive