Διαβάζω Βρετανος ο νεος Spiderman από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Ο νέος Spiderman θα είναι Βρετανός

Όταν πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε το όνομα του Andrew Garfield στο ρόλο του Spiderman οι περισσότεροι από εμάς μείναμε έκπληκτοι (ευχάριστα θέλω να πιστεύω). Γεννημένος στην Αμερική μεγαλωμένος όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο ο 26χρονος Garfield φαίνεται να διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι παραγωγοί της νέας ταινίας του υπερ-ήρωα. Ποιος όμως είναι ο νεαρός Andrew Garfield?

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα ολοκαίνουριο πρόσωπο που εκτός από κάποιες δουλειές στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μας έχει απασχολήσει περισσότερο παγκοσμίως. Εκτός αν κάποιοι από εσάς τον θυμάστε από τον ρόλο του νεαρού βοηθού του Dr Parnassus στο Imaginarium of Dr Parnassus του Terry Gilliam.

Η ανακοίνωση του ονόματος του Garfield παρόλο που ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στη δεξιά πλευρά του Ατλαντικού, δεν φαίνεται να προκάλεσε τις ίδιες αντιδράσεις και στην αριστερή. Οι αμερικανοί κριτικοί βλέπουν κάπως σκεπτικά αυτή την επιλογή. Μένει να φανεί όμως στην πράξη αν και σε ποιο βαθμό ο Βρετανός ηθοποιός μπορεί να ανταπεξέρθει στις ανάγκες του ρόλου του ως Peter Parker. Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.

______________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive