Διαβάζω O Johnny Depp ως Doctor Who; από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Ο Johnny Depp στο ρόλο του Doctor Who

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Johnny Depp με τον Doctor Who; Αρχικά, ίσως να σκεφτείτε καμία... Και όμως... τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν τον δημοφιλή πρωταγωνιστή να υποδύεται τον διάσημο Δόκτορα στην επίσης φημολογούμενη κινηματογραφική μεταφορά του.

Τα σενάρια άρχισαν να πυκνώνουν το 2008 όταν οι Russell T. Davies και Julie Gardner, που ανήκαν στο δυναμικό της παραγωγής της βρετανικής σειράς ανέλαβαν καθήκοντα στο BBC Αμερικής. Ο στόχος αρχικά ήταν η δημιουργία ενός Doctor Who ο οποίος θα απευθυνόταν εξ ολοκλήρου στην αμερικάνικη αγορά, ένα σχέδιο που μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα ναυάγησε.

Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν έναν άλλο, ίσως μεγαλύτερης εμβέλειας, τρόπο για να ξαναπαρουσιάσουν τον Doctor Who στο παγκόσμιο κοινό και τι καλύτερο, σύμφωνα με τις σκέψεις τους, από μια κινηματογραφική ταινία. Πριν λίγες μέρες μάλιστα άρχισε να ακούγεται έντονα και το όνομα του Johnny Depp, ο οποίος λέγεται ότι έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

Τα συναισθήματα των φανατικών θαυμαστών της πολυετούς σειράς επιστημονικής φαντασίας του BBC αναμένεται να είναι ποικίλλα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλοι σίγουρα θα ενθουσιαστούν με την ιδέα, υπάρχουν όμως και κάποιοι που σίγουρα θα είναι αν όχι αρνητικά προκατειλημμένοι, τουλάχιστον επιφυλακτικοί...


________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive