Διαβάζω Λυκοφως - Graphic Novel από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το graphic novel του Λυκόφωτος και στην Ελλάδα

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει μέσα από τη σελίδα της Fantasy Gate ότι η επιτυχημένη σειρά βιβλίων της Stephenie Meyer θα μεταφερθεί σε ένα δίτομο graphic novel. Να λοιπόν που έφτασε η ώρα και το βιβλίο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Για την ακρίβεια, θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 24 Μαρτίου. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο εκδοτικός οίκος:

Με την πλούσια εικονογράφηση της Young Kim και τη σχολαστική επιμέλεια της Stephenie Meyer, το Λυκόφως - Graphic Novel ζωντανεύει σε αυτό το γοητευτικό νέο μέσο, χαρίζοντάς μας μια σπάνια επίγνωση του οράματος της συγγραφέως για το πρωτότυπο έργο.

“Ήταν απολαυστικό να δουλεύω σε αυτήν τη νέα διασκευή του Λυκόφωτος. Η Young έχει κάνει εκπληκτική δουλειά μεταμορφώνοντας σε πανέμορφες εικόνες τις δικές μου λέξεις. Οι χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα είναι πολύ κοντά σε αυτό που φανταζόμουν όταν έγραφα τη σειρά βιβλίων”.
Stephenie Meyer

Όταν η Ιζαμπέλλα Σουάν μετακομίζει στη μελαγχολική πόλη του Φορκς και γνωρίζει το μυστηριώδη, σαγηνευτικό Έντουαρντ Κάλεν, η ζωή της παίρνει μια συναρπαστική και τρομακτική τροπή. Με την πορσελάνινη επιδερμίδα του, τα χρυσά μάτια, τη μαγευτική φωνή και τα υπερφυσικά χαρίσματα, ο Έντουαρντ είναι συγχρόνως ακαταμάχητος και ανεξιχνίαστος. Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρεί την πραγματική του ταυτότητα μυστική, όμως η Μπέλλα είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει το σκοτεινό μυστικό του...

Πανέμορφα προσαρμοσμένο, το πρώτο μέρος του Λυκόφωτος σε μορφή Graphic Novel είναι απαραίτητο για τη βιβλιοθήκη κάθε συλλέκτη.

Η Stephenie Meyer σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Brigham Young και ζει με το σύζυγό της και τους τρεις γιους της στην Αριζόνα. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της μυθιστορήματος, Λυκόφως, οι βιβλιοπώλες την επέλεξαν ως μια από τους “πιο υποσχόμενους νέους συγγραφείς του 2005”. Η ιστοσελίδα της είναι www.stepheniemeyer.com.

Η Young Kim αποφοίτησε από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ με πτυχίο Ζωγραφικής από το Κολέγιο Καλών Τεχνών. Έχει στο ενεργητικό της πολλές εικονογραφήσεις εξωφύλλων και δημιουργίες animation, και αυτή την εποχή ζει στην πόλη Γιόνγκιν στην Κορέα.

Info:

Τίτλος: Λυκόφως - Graphic Novel
Συγγραφέας: Stephenie Meyer
Σκιτσογράφος: Young Kim
Εκδ. Οίκος: Πλατύπους Εκδοτική
Έτος Έκδοσης: 2010
Αρ. Σελίδων: 224


________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive