Διαβάζω O Isaac Asimov σε 3D από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του Asimov μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε 3D

Όπως όλα δείχνουν πως το Avatar έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο θα γυρίζονται οι ταινίες επιστημονικής -και όχι μόνο- φαντασίας από εδώ και πέρα, με το δρόμο για τις ταινίες 3D να δείχνει μονόδρομος.

Πριν από λίγες μέρες το MTV Movies Blog ανακοίνωσε ότι ο Roland Emmerich σχεδιάζει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη σε τρεις ταινίες την τριλογία του Isaac Asimov Foundation (ή όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά Γαλαξιακή Αυτοκρατορία) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3D.

Ο ίδιος ο Emmerich μιλώντας στο MTV δήλωσε: "Δεν είναι μόνο αυτό που καταφέρνει κανείς με την τεχνολογία 3D που μετράει, αλλά και το ότι κάποιος που γυρίζει μια ταινία σε 3D μπορεί πλέον να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Νομίζω ότι πλέον όποιος γυρίζει ταινίες που απαιτούν μεγάλο προϋπολογισμό θα πρέπει να τις γυρνάει σε 3D. Δεν γίνεται αλλιώς. Βρισκόμουν στα γυρίσματα του Avatar και είδα πως είναι σήμερα τα πράγματα και πραγματικά σκέφτηκα ότι αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος για να γυρνάει κανείςγυριστεί μια ταινία".

Ήδη δουλεύεται το σενάριο για την πρώτη ταινία, το οποίο έχει αναλάβει ο σεναριογράφος Robert Rodat, υπεύθυνος για το σενάριο της Διασώσης του Στρατιώτη Ράιαν του Steven Spielberg.


________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive