Διαβάζω Τα τελευταια νεα για το Spiderman 4 από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Οι νέες εξελίξεις γύρω από την τέταρτη μεταφορά του Spiderman


Μετά τις τρεις προηγούμενες και αρκετά επιτυχημένες ταινίες Spiderman αναμενόμενο ήταν να βγει κάποια στιγμή και μια τέταρτη ταινία με τις περιπέτειες του δημοφιλούς σουπερήρωα της Marvel. Η ταινία Spiderman 4 βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, άρχισε όμως σιγά σιγά να ολοκληρώνεται το cast των ηθοποιών που, όπως όλα δείχνουν, θα πλαισιώσουν τον πρωταγωνιστή Tobey Maguire (Spiderman) και την Kirsten Dunst (Mary Jane Watson).

Θα ξαναδούμε, λοιπόν, στο ρόλο του Hoffman τον Ted Raimi, στο ρόλο του J. Jonah Jameson τον J.K. Simmons ενώ πριν από λίγες ώρες ο ίδιος ο John Malkovich επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να παίζει στη νέα ταινία του Spiderman τον ρόλο του κακού. Για την ακρίβεια, ο Malkovich επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής για να υποδυθεί τον κακό Vulture. Ο Vulture είναι ένας από τους πιο παλιούς αντιπάλους του Spidey που εμφανίζεται από τα πρώτα κιόλας τεύχη. Είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, κατά κόσμον Adrian Toomes, ο οποίος μέσω των εφευρέσεών του απόκτησε τεράστια δύναμη και την ικανότητα να πετάει, δυνάμεις που εκμεταλλεύτηκε για να αποκτήσει εξουσία και χρήμα.

Ο Tobby Maguire δήλωσε ότι ήδη βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας της ταινίας, στάδιο που έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ και σιγά σιγά θα αρχίσουν και τα γυρίσματα.

________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive