Διαβάζω Aion: The Tower of Eternity από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Βασίλη Λαζάρου (Leo Morpheus)
Windows PC

Aion - The Tower of Eternity


Μόλις ένα μήνα πριν η γνωστή κορεάτικη εταιρεία NCSOFT (Lineage II, Guild Wars, City of Heroes, Tabula Rasa) κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Aion! Πρόκειται για ένα fantasy mmorpg στο στυλ του Lineage II και του World of Warcraft.

Θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο αντίμαχες φυλές με κοινή καταγωγή τους τη φυλή Daeva, τους αγγελικούς Elyos και τους σκοτεινούς Asmodians.

Kατά το ξεκίνημα του παιχνιδιού η κάθε φυλή ξεκινάει σε διαφορετική περιοχή και κάνοντας πληθώρα quest, οδηγείστε στο level 25 όπου μπορείτε να εισέλθετε στην Abyss και να αντιμετωπίσετε στο pvp (player vs player) τους άλλους παίκτες από την αντίπαλη φυλή.
Αυτή τη στιγμή το level cap είναι τα 50 level αλλά όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία θα αυξηθούν στο μέλλον μαζί με κάποιο expansion παιχνιδιού.

Όσον αφορά στο character creation ίσως είναι η πρώτη φορά σε κάποιο online παιχνίδι που οι επιλογές σας είναι τόσες πολλές. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον παίκτη σας όπως εσείς ακριβώς θέλετε. Γι' αυτό το λόγο είναι σπάνιο να συναντήσετε στο παιχνίδι κάποιον άλλον που να μοιάζει με εσάς.


Όσον αφορά τώρα στο pve (player vs environment) υπάρχουν εκατοντάδες αποστολές που πρέπει να φέρετε εις πέρας ώστε να αποκτήσετε τους επιθυμητούς experience points και να ανεβείτε στο επόμενο level.

Στα πλαίσια του pvp για πρώτη φορά συναντάμε το flying combat system, δηλαδή μάχη στον αέρα. Κάθε παίκτης θα μπορεί να πετάει με τη βοήθεια κάποιων φτερών που έχει στην πλάτη του αλλά η διάρκεια πτήσης δεν θα είναι ατέλειωτη...

Μπορείτε να διαλέξετε μια από τις 4 classes του παιχνιδιού που είναι warrior, mage, scout και priest και στη συνέχεια να εξελιχθείτε σε ένα άλλο είδους μαχητή όπως templar, gladiator, sorcerer, spiritmaster, assassin, ranger, cleric και chanter.

Eίμαι σίγουρος πως θα ευχαριστήσει τους βετεράνους των mmorpg και θα ενθουσιάσει ακόμα και αυτούς που για πρώτη φορά παίζουν ένα τέτοιο είδος παιχνιδιού! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον του αρέσουν τα δυνατά γραφικά,τα ατέλειωτα quests και το ισορροπημένο pvp!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το επίσημο site: http://uk.aiononline.com/

________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive