Διαβάζω Το Τρομακτικο Μυστικο του Αινσταιν από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


To Τρομακτικό Μυστικό του Αϊνστάιν
Ανδρέας Καπανδρέου


Πρόσφατα έφτασε στην ηλεκτρονική μας αλληλογραφία η είδηση της έκδοσης των διηγημάτων ενός πρωτοεμφανιζόμενου Κύπριου συγγραφέα, με τίτλο "Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα".


Πρόκειται για μια σειρά 12 "αλλόκοτων" διηγημάτων, όπως μας ενημερώνει και ο τίτλος, τα οποία κινούνται ανάμεσα στον κόσμο της μεταφυσικής και της πραγματικότητας. Από τα διηγήματα δεν λείπει ενίοτε και το χιούμορ ενώ στο τελευταίο διήγημα της σειράς μπορεί να ανακαλύψει κανείς τον λόγο που ο συγγραφέας, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ανδρέας Κ. Ανδρέου, επέλεξε να υπογράψει τη δουλειά του με το ψευδώνυμο Ανδρέας Καπανδρέου.


Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση η οποία αξίζει την προσοχή των φίλων της λογοτεχνίας του Φανταστικού και όχι μόνο. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον συγγραφέα καλή συνέχεια στα συγγραφικά του πονήματα και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε δημοσιευμένες και άλλες συγγραφικές δουλειές του.


Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο τον συγγραφέα και το έργο του μπορείτε να αναζητήσετε στο προσωπικό του ιστολόγιο: http://andreaskandreou.blogspot.com

________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive