Διαβάζω Αγγελικη Σιωπη από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΠΗ
BECCA FITZPATRICK


Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος, το best seller των New York Times με τίτλο Αγγελική Σιωπή που έγραψε η Becca Fitzpatrick και το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος της saga Hush.


Σας παρουσιάζουμε τη σύνοψη του βιβλίου όπως τη λάβαμε από το δελτίο τύπου του εκδοτικού οίκου:


Για τη Νόρα Γκρέι, ένα ειδύλλιο ήταν εκτός σχεδίων. Ποτέ δεν της άρεσαν ιδιαίτερα τα αγόρια στο σχολείο της, ανεξάρτητα από το πόσο η κολλητή της, η Βι, τους ωθούσε σ’ εκείνη. Ποτέ – μέχρι που εμφανίστηκε ο Πατς. Με το αβίαστο χαμόγελό του και με τα διαπεραστικά του μάτια, η Νόρα νιώθει έλξη για εκείνον πέρα από κάθε λογική.
Ύστερα, όμως, από μια σειρά τρομακτικών συναντήσεων, η Νόρα δεν είναι σίγουρη ποιον να εμπιστευτεί. Ο Πατς δείχνει να βρίσκεται όπου κι εκείνη, και γνωρίζει περισσότερα για την ίδια απ’ ό,τι οι πιο στενοί της φίλοι. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να πέσει στην αγκαλιά του ή να το βάλει στα πόδια και να κρυφτεί. Κι όταν προσπαθεί να αναζητήσει ορισμένες απαντήσεις, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται κοντά σε μία αλήθεια πολύ πιο ανησυχαστική κάθε συναίσθημά της για τον Πατς.
Γιατί η Νόρα βρίσκεται καταμεσής μίας μάχης που μετρά αιώνες ανάμεσα στους αθάνατους και στους έκπτωτους – και αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιλέξει πλευρά… 


Αν το θέμα του μυθιστορήματος σας κέντρισε το ενδιαφέρον, οι εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μια πιο άμεση γεύση από το έργο διαβάζοντας το πρώτο κεφάλαιο εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.


Info

Τίτλος: Αγγελική Σιωπή (The Hush)
Συγγραφέας: Becca Fitzpatrick
Εκδ. Οίκος: Φανταστικός Κόσμος
Έτος Έκδοσης: 2010
Αρ. Σελίδων: 368________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive