Διαβάζω True Blood: Ερχεται στον Αnt1! από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Το True Blood έρχεται στον Ant1!

Με αφορμή την επικείμενη μετάδοση του πρώτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς True Blood από τον Ant1 αλλά και του τρίτου κύκλου που θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου στο αμερικανικό κανάλι HBO είπαμε να σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες εξελίξεις γύρω από τη σειρά, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους θαυμαστές των ταινιών/σειρών με πρωταγωνιστές βρικόλακες και όχι μόνο.

Η δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από τη σειρά φαίνεται να έχει μεγάλα κέφια και πολύ μεγάλη φαντασία. Γι' αυτό το λόγο σκέφτηκαν να προωθήσουν τον 3ο κύκλο μέσα από 13 πανέξυπνα συλλεκτικά πόστερ που εδώ και λίγες εβδομάδες παρουσιάζονται ένα ένα στο διαδίκτυο. Εκτός από τα συλλεκτικά πόστερ ετοίμασαν και μια σειρά από μικρά επεισόδια (minisodes), έξι στον αριθμό, τα οποία ξεκίνησαν να προβάλλονται ένα ένα κάθε εβδομάδα στις ΗΠΑ, προετοιμάζοντας τον δρόμο για την έναρξη της τρίτης χρονιάς. Πρόκειται για έξι μικρά σποτάκια, γύρω στα 3,5 λεπτά το καθένα, από το σύμπαν του True Blood, τα οποία όμως δεν πρόκειται να τα δούμε σε κάποιον κύκλο. Ευτυχώς μέχρι στιγμής τα δύο πρώτα, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, μπορούμε να τα δούμε και στην Ελλάδα μέσα από το YouTube.

Για όσους δεν έχετε μυηθεί ακόμα στο σύμπαν του True Blood, ποτέ δεν είναι αργά. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Ant1 από τις 11 Μαίου θα ξεκινήσει να μεταδίδει τη σειρά από Τρίτη-Παρασκευή στις 12μμ.

Στο παρόν άρθρο θα ανεβάζω κάθε εβδομάδα όλα τα καινούρια πόστερ, καθώς και τα minisodes ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε γρήγορα και άμεσα. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι!


[Συλλεκτικές αφίσες:]





[Minisodes:]












________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive