Διαβάζω Οδος Lara Croft από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Οδός Lara Croft στο Ντέρμπι της Βρετανίας


Ένας δρόμος στο Ντέρμπι της Μεγάλης Βρετανίας αποκτά το όνομα της γνωστής Lara Croft του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού Tomb Raider, έπειται από ανοιχτή ψηφοφορία, η οποία συγκέντρωσε γύρω στις 30.000 ψήφους. Δεν συμπεριλήφθηκε βέβαια τυχαία το όνομα της διάσημης ηρωίδας στη λίστα με τα ονόματα που ετέθησαν στη ψηφοφορία. Στην πόλη Ντέρμπι έχει την έδρα της η Core Design, η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών που δημιούργησε τη σειρα Tomb Raider.

"Η ψηφοφορία πραγματικά κέντρισε το ενδιαφέρον πάρα πολλών ανθρώπων απ' όλες τις γωνιές της γης. Παρά την άγνοια μου σε ό,τι αφορά τα βιντεοπαιχνίδια, αποδέχομαι ότι η πλειοψηφία του 89% υπέρ της Lara Croft είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί. Η Lara Croft δημιουργήθηκε στο Ντέρμπι και έτσι αξίζει να στέκεται δίπλα στα υπόλοιπα σημαντικά επιτεύγματα της πόλης", δήλωσε η δημοτικής σύμβουλος Λούσι Κέαρ.

Το βιντεοπαιχνίδι αγαπήθηκε από εκατομμύρια κόσμο όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα οπτικοποιήθηκε ήδη δύο φορές από το Χόλιγουντ, με πρωταγωνίστρια στο ρόλο της Lara την Αντζελίνα Τζολί.


________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive