Διαβάζω Αλλαγη πλευσης για Spiderman (upd) από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Spiderman 4: μεγάλες ανατροπές πριν την τέταρτη μεταφορά των περιπετειών του Ανθρώπου Αράχνη στη μεγάλη οθόνη

Μεγάλες ανατροπές προέκυψαν στο σίριαλ με την τελευταία ταινία του Spiderman 4. Η Columbia Pictures ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφασίστηκε την νέα ταινία να μην την σκηνοθετήσει ο Sam Raimi, ο σκηνοθέτης των τριών προηγουμένων. Ανατροπές όμως θα υπάρξουν και στο πρωταγωνιστικό cast. Ξεχάστε τον Tobey Maguire και την Kristen Dunst μιας και ούτε αυτοί θα συμμετέχουν. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από μια εβδομάδα ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωνε ενθουσιασμένος με το νέο σενάριο...

Η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε από κοινού με τον σκηνοθέτη Sam Raimi να διακόψει τη συνεργασία τους καθώς όπως φαίνεται δεν έπλεαν στο ίδιο μήκος κύματος. Άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης κι άλλα σκεφτόνταν οι άνθρωποι της παραγωγής. Αιτία της διαφωνίας ανάμεσα στον σκηνοθέτη και την εταιρεία λέγεται ότι ήταν και η επιλογή του John Malkovich στο ρόλο του Vulture, επιλογή που υποστήριζε θερμά ο Raimi και με την οποία δεν συμφωνούσε η εταιρεία. Φαίνεται πάντως πως το 'διαζύγιο' ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν συναινετικό και προκλήθηκε λόγω 'απλής ασυμφωνίας χαρακτήρων' καθώς δεν ακούστηκαν - μέχρι στιγμής - πικρά λόγια από καμία πλευρά.

Ήδη οι μνηστήρες για τη θέση του Spiderman άρχισαν να καραδοκούν. Ετσι λοιπόν για το ρόλο του νεαρού Peter Parker φιγουράρουν ήδη τα ονόματα των Robert Pattinson (Twilight), Michael Cera (Juno) και Chace Crawford (Gossip Girl). Η νέα ταινία ανακοινώθηκε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 και όχι στο 2011 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive