Διαβάζω Τι συνδεει τον Σταλονε με τον Ποε από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τον συγγραφέα γοτθικών ιστοριών τρόμου, Έντγκαρ Άλλαν Πόε; Κι όμως τελικά φαίνεται ότι οι δύο αυτοί άνδρες έχουν κάτι να τους ενώνει. Βλέπετε ο Σιλβέστερ Σταλόνε δήλωσε σε πρόσφατή του συνέντευξη στο Empire Online ότι μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του είναι να σκηνοθετήσει μια ταινία για τη ζωή του μεγάλου δημιουργού.

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη περιγράφει και μια αστεία συνομιλία που είχε επ' αυτού με τον παραγωγό του όταν του εκδήλωσε την επιθυμία του να κάνουν μια ταινία για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ο παραγωγός ήταν αν ο Πόε κρατούσε πιστόλι. Όταν ο Στάλονε του απάντησε αρνητικά, εκείνος τότε τον ρώτησε αν κρατούσε μαχαίρι για να πάρει την απάντηση από τον Σλάι ότι επρόκειτο για ποιητή.

Ομολογουμένως εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με δύο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες, τις οποίες φαίνεται να χωρίζουν έτη φωτός... Μένει μόνο να δούμε αν η αγάπη του Σταλόνε για τον Πόε θα μπορέσει να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και γιατί όχι, ακόμα και να μας χαρίσει μια αξιόλογη ταινία.

* σημείωση: Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Ιωαννίδη που μου έστειλε την παραπάνω είδηση.

________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive