Διαβάζω Selina Fenech από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


Selina Fenech

Η Selina Fenech γεννήθηκε το 1981 στην Αυστραλία και από πολύ μικρή άρχισε να εκδηλώνει την αγάπη της για την τέχνη. Οι θεές, οι νεράιδες και τα πνεύματα της φύσης έκαναν την εμφάνισή τους στην τέχνη της από πολύ νεαρή ηλικία, ενώ η ίδια αγαπούσε και θαύμαζε ανέκαθεν τη μαγεία της φύσης. Αν και πάντα της άρεσε να ζωγραφίζει, για αρκετό καιρό δεν γνώριζε ότι ήθελε, ή καλύτερα ότι μπορούσε, να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνης. Σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, δημοσίευσε μερικά από τα έργα της σε μια διαδικτυακή γκαλερί όταν με έκπληξη είδε το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο να κατακλύζεται από emails θαυμαστών που ζητούσαν αντίγραφα των έργων της. Καθώς δεν ήθελε ανέκαθεν να δυσαρεστεί τους γύρω της, άρχισε να αναλαμβάνει παραγγελίες και να παράγει αντίγραφα των έργων της, με αποτέλεσμα να δει την καριέρα της να ξεδιπλώνεται μπροστά της μέσα από διάφορες δημοσιεύσεις των έργων της σε βιβλία και περιοδικά ανά τον κόσμο καθώς και σε μια σειρά δικών της εμπορευμάτων.

Η Selina είναι ιδιαίτερα περήφανη για το έργο της και την επιχείρησή της, και πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται! Καθώς τις περισσότερες φορές όλα τα πράγματα παιρνούν από το χέρι της, κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως να δέχεται μια μικρή βοήθεια από τις νεράιδες ή πιθανόν η ίδια να είναι νεράιδα!

Η επιχείρηση της «Selina Fenech Fairies and Fantasy» υπάρχει από το 2002 με τα εμπορεύματά της να παράγονται και να πωλούνται σε όλο τον κόσμο.



Gallery


______________________________

Επισκεπτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Selina Fenech:
http://www.fairiesandfantasy.com.au/
________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive