Διαβάζω Γιωργος Πετριδης από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


Γιώργος Πετρίδης

Ο Γιώργος Πετρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23-04-1977 και μεγάλωσε στα Πατήσια. Μετά τη φοίτησή του στο τμήμα Μηχανολόγων σε Τεχνικό Λύκειο, σπούδασε Γραφιστική στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών των ΤΕΙ Αθηνών, ενώ για 10 μήνες παρακολούθησε μαθήματα γραφιστικής στο Πανεπιστήμιο της Salamanca στην Ισπανία ( Universidad de Salamanca) στα πλαίσια του προγράμματος SOCRATES-ERASMUS. Οι σπουδές του εκεί του έδωσαν τη δυνατότητα όχι μόνο να μάθει την τοπική γλώσσα, αλλά να εργαστεί για 9 μήνες στην εταιρία internet WANADOO (ιστοσελίδες: www.paisdelocos.com και www.jokesontheweb.com).


Επίσης έχει εργαστεί ως γραφίστας, εικονογράφος και σχεδιαστής για ένα εξάμηνο στο ΙΜΕ (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) (ιστοσελίδες: www.imeakia.gr και www.elinikoskosmos.gr).

Έχει εικονογραφήσει 14 σχολικά βοηθήματα του εκδοτικού οίκου ΒΟΛΟΝΑΚΗ καθώς επίσης και 2 παραμύθια με τίτλο "Ρούλης ο Χρυσοψαρούλης" και "Ο Φτωχός ζητιάνος φέρνει την ευτυχία στη θλιμμένη πολιτεία", του εκδοτικού οίκου ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ. Τέλος έχει συμμετάσχει σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής στον εκθεσιακό χώρο της καφετέριας GALLERY στο Μοναστηράκι. Γνωρίζει τα προγράμματα Photoshop, Illustrator, Flash, Quark και Corel για Mac και PC.


Gallery



___________________________________


Επικοινωνήστε με τον καλλιτέχνη στο e-mail: aerotopia@mail.gr





________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive