Διαβάζω Iron Sky από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Iron Sky: Τι θα συμβεί το 2018;

Αν σας αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας και είστε φανς των ταινιών επιστημονικής φαντασίας τότε σας έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση. Πρόκειται για την ταινία Iron Sky, φινλανδικής παραγωγής η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2011. Δημιουργία των εταιριών Energia Productions, Blind Spot Pictures και Cinet πρόκειται για αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή με πολλά στοιχεία τόσο sci-fi όσο και κωμωδίας.

Σύμφωνα με το story της ταινίας, το 1945 οι Ναζί κατέφυγαν στο Φεγγάρι από όπου και πρόκειται να επιστρέψουν το 2018! Στη Wikipedia διαβάσαμε ότι οι Φινλανδοί σκοπεύουν μέσα από το συγκεκριμένο story να σατιρίσουν τα διάφορα ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφόρησαν με το πέρας του Β' Π.Π. αλλά ταυτόχρονα να σχολιάσουνε με κωμικό τρόπο την καταπίεση που υφίστατο η Φινλανδία από τη Ρωσία και τη Σουηδία.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μπορέσουμε να δούμε την ταινία και στην Ελλάδα - μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή. Μπορείτε ωστόσο να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας εδώ: http://www.ironsky.net/site/


Παρακολουθήστε παρακάτω το υποσχόμενο trailer της ταινίας:



_______________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive