Διαβάζω Ο Μαγικος Κοσμος του Harry Potter από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Άνοιξε τις πύλες του ο "Μαγικός Κόσμος του Harry Potter"

Πριν λίγους μήνες είχαμε κάνει λόγο στη Fantasy Gate για το πρώτο θεματικό πάρκο του Harry Potter που ετοιμάζεται στο Ορλάντο, της Φλόριντα. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα το ξεχωριστό αυτό πάρκο να ανοίξει τις πύλες του για του εκατομύρια θαυμαστές του Harry Potter. Σε μια φαντασμαγορική τελετή που έλαβε χώρα στις 16 Ιουνίου, ο Daniel Radcliffe (ο ηθοποιός που υποδύεται τον νεαρό μάγο) μαζί με το υπόλοιπο cast της σειράς εγκαινίασαν τον "Μαγικό Κόσμο του Harry Potter" (The Wizarding World of Harry Potter). Η επίσημη, μάλιστα, τελετή αναμένεται να τελεστεί σήμερα, ημέρα Παρασκευή.

Ο "Μαγικός Κόσμος του Harry Potter" φτιάχτηκε με βάση το σύμπαν των βιβλίων της J.K. Rowling γι' αυτό και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στα "Τρία Σκουπόξυλα" μεταξύ άλλων την κλασική βουτυρόμπυρα που πίνουν και οι ήρωες των βιβλίων. Επίσης, μπορούν να φτιάξουν και το δικό τους ραβδί στο κατάστημα του Olivander, να επισκεφτούν το γραφείο του Dumbledore, να μυηθούν στην Άμυνα των Σκοτεινών Τεχνών αλλά και να περιπλανηθούν στους χώρους εκτός του κάστρου, όπου μπορούν να συναντήσουν μεταξύ άλλων τον ουγγρικό κερκόκερο, τους παράφρονες και την Ιτιά που δέρνει.


Παρακολουθήστε στη συνέχεια το βίντεο που κυκλοφόρησε από την παρουσίαση του πάρκου και αφεθείτε για λίγο στη μαγεία του Harry Potter:




________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive