Διαβάζω Σε ρυθμους Εκλειψης από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Σε ρυθμούς Έκλειψης

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για την προβολή και της τρίτης ταινίας στο Έπος του Λυκόφωτος, της Έκλειψης της Stephenie Meyer και στη χώρα μας. Στις ΗΠΑ διοργανώθηκε μόλις χθες η επίσημη πρεμιέρα της ταινία ενώ η Έκλειψη αναμένεται να βγει στις αίθουσες για το κοινό παγκοσμίως, και στην Ελλαδα, την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Με την ευκαιρία της προβολής της τρίτης κατά σειρά ταινίας, η Πλατύπους Εκδοτική έχει κυκλοφορήσει δύο νέες κινηματογραφικές εκδόσεις: την έκδοση του βιβλίου με εξώφυλλο την αφίσα της τρίτης ταινίας (κινηματογραφική έκδοση) και τον επίσημο κινηματογραφικό οδηγό της ταινίας Έκλειψη (το εξώφυλλο του οποίου βλέπετε στην αρχική εικόνα του άρθρου) με φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα και τις τοποθεσίες της ταινίας από τον φωτογραφικό φακό του 'έμπειρου' φωτογράφου Mark Cotta Vaz.

Επίσης, να ενημερώσουμε τους φίλους του Λυκόφωτος ότι ήδη από τις 5 Ιουνίου κυκλοφορεί στην Ελλάδα και η καινούρια νουβέλα της Stephenie Meyer, Η Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ. Στη νουβέλα, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σύμπαν του τρίτου βιβλίου αλλά και της ταινίας, εξιστορείται η καταστρεπτική ιστορία του στρατού νεογέννητων καθώς ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Μπέλλα Σουάν και τους Κάλεν μέσα από τα μάτια ενός νεαρού βρικόλακα, της Μπρι Τάνερ.

Το εξώφυλλο της κινηματογραφικής έκδοσης
του τρίτου βιβλίου της δημοφιλούς σειράς


Για την ακρίβεια, στο δελτίο τύπου που μας έστειλε ο εκδοτικός οίκος διαβάζουμε τα εξής:

"Είδα το σώμα του να αλλάζει. Συσπειρώθηκε πάνω στην ταράτσα, με το ένα χέρι να πιάνει το χείλος. Όλη εκείνη η παράξενη φιλική διάθεση εξαφανίστηκε, και τώρα ήταν ένας κυνηγός. Αυτό ήταν κάτι που αναγνώριζα, κάτι με το οποίο ένιωθα άνετα επειδή το καταλάβαινα. Έσβησα τον εγκέφαλό μου. Ήταν ώρα για κυνήγι. Πήρα μια βαθιά ανάσα, εισπνέοντας το άρωμα του αίματος των ανθρώπων κάτω στο δρόμο. Δεν ήταν οι μοναδικοί εκεί γύρω, αλλά ήταν οι πιο κοντινοί. Το ποιον θα κυνηγούσες ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρεις πριν οσμιστείς το θήραμά σου. Τώρα ήταν πολύ αργά για να διαλέξω.

Η Μπρι Τάνερ με δυσκολία μπορεί να θυμηθεί τη ζωή πριν αποκτήσει αλλόκοτα ισχυρές αισθήσεις, υπεράνθρωπα αντανακλαστικά και ασταμάτητη σωματική δύναμη. Τη ζωή πριν αποκτήσει μια αδυσώπητη δίψα για αίμα… τη ζωή πριν γίνει βρικόλακας.
Το μόνο που ξέρει η Μπρι είναι ότι η ζωή μαζί με τους άλλους νεογέννητους έχει λίγες βεβαιότητες και ακόμα λιγότερους κανόνες: πρόσεχε τα νώτα σου, μην τραβάς την προσοχή επάνω σου και, πάνω από όλα, γύρνα σπίτι πριν από την ανατολή του ηλίου διαφορετικά θα
πεθάνεις. Αυτό που δεν ξέρει: ο χρόνος της ως αθάνατη πολύ σύντομα θα τελειώσει."

________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive