Διαβάζω Συνεργασια Spielberg - J. J. Abrams από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Super 8: Η καινούρια ταινία του
J. J. Abrams σε συνεργασία με τον Steven Spielberg

Ο J. J. Abrams, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Lost, του Fringe αλλά και του blockbuster Cloverfield, ετοιμάζει ένα νέο project και το όνομα αυτού "Super 8". Αυτό, όσο εντυπωσιακό κι αν είναι για τους θαυμαστές του, δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2011, ο J. J. Abrams συνεργάζεται με τον Steven Spielberg...

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ο J. J. Abrams θα διατελέσει στην ταινία χρέη σκηνοθέτη ενώ ο Steven Spielberg θα είναι ο παραγωγός της ταινίας, η οποία δεν θα θυμίζει καθόλου το Cloverfield και αναμένεται να στοιχίσει γύρω στα 40-50 εκατομύρια δολάρια.

Ήδη εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα μικρό teaser trailer, το οποίο δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα για την πλοκή της ταινίας, που μέχρι τώρα κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό, καταφέρνει όμως να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε το trailer εδώ:






________________________________


    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive