Διαβάζω Σε παμπ βρεθηκε ο Χαρι Ποτερ από τα Fantasy Archives της Fantasy Gate! Bookmark and Share


από Ράνια Ιωάννου (melian)

Ξέχασαν σε παμπ το σενάριο της τελευταίας ταινίας του Χάρι Πότερ

Τα στούντιο της Warner Bros διεξάγουν έρευνες για να βρεθεί ο υπεύθυνος που φέρεται να άφησε σε παμπ της Βρετανίας το 118σελιδο σενάριο της τελευταίας ταινίας του Χάρι Πότερ.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun το σενάριο, που βρέθηκε παρατημένο σε μια παμπ κοντά στα στούντιο Leavesden όπου γυρίζεται η ταινία, έχει υποστεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο.

Πιο συγκεκριμένα, το υποτιθέμενο σενάριο βρέθηκε σε ένα τραπέζι στην παμπ Waterside Tavern στο Kings Langely του Herts, μετά από μια ξέφρενη νύχτα ποτού. Όπως όλα δείχνουν, το προσωπικό της ταινίας βγήκε έξω να γιορτάσει και πέρασαν προφανώς τόσο καλά που κάποιος ξέχασε το σενάριο στην παμπ.

Ο άνδρας που βρήκε το σενάριο το παρέδωσε στην εφημερίδα The Sun, η οποία με τη σειρά της το επέστρεψε στην Warner Bros.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν πληροφορίες για τον Χάρι Πότερ. Έξι εβδομάδες πριν την δημοσίευση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα βρέθηκαν αντίτυπα της έκδοσης στο Suffolk. Ενώ πριν από τέσσερα χρόνια, το σενάριο της ίδιας ταινίας βρέθηκε πεταμένο στον αυτοκινητόδρομο A25 στο Chipstead του Kent.


________________________________



    τα έχεις διαβάσει;

Βιβλία Fantasy

Διαβάσαμε & Κρίνουμε
Fantasy Archive

Μουσική Φαντασίας

Ακούσαμε & Προτείνουμε
Fantasy Archive

Visual Art - Ζωγραφική

Είδαμε & Παρουσιάζουμε
Fantasy Archive

Comics - Graphic Novels

Εικόνες & Κείμενα Φαντασίας
Fantasy Archive

Ταινίες & Σειρές Φαντασίας

Εντυπώσεις και Συναισθήματα
Fantasy Archive

Video Games

Η F Γωνιά των Gamers
Fantasy Archive